Privatpersoner


Birgitte Dalum, Hørsholm
Udtaler om Bogserien His­to­ri­ens Verden og www.his­to­ri­ens­ver­den.dk:

"Medio marts 2012 blev jeg abonnent på His­to­ri­ens Verden, og modtog efter få dage følgende bøger:
 • Jan Brix: Isis og Serapis
 • Jan Brix: Dareios den Store
 • Julius Cæsar: Bor­ger­kri­gen
 • Jeg fik hurtigt læst bogen om Isis, da jeg på det tids­punkt gik til foredrag om det romerske Egypten. Jeg nåede at læse bogen inden foredraget om Isiskulten i Rom. Det var skønt at være godt inde i kulten inden foredraget. Bogen var spænd­end­e med godt kil­de­ma­te­ri­a­le og dejligt for forståelsen, at jeg allerede havde læst Apuleius: Det gyldne Æsel, som også handler om Isiskulten. Bogen om Isis og Serapis kan varmt anbe­fales.
  Dareios den Store er også en god bog med godt kil­de­ma­te­ri­a­le og rart at have læst, inden jeg om et par dage skal besøge Berlin og Pergamonmuseet. Hi­sto­ri­en om Dareios kendte jeg i forvejen, dog ikke alle detaljer. Det var skønt at få det genopfrisket, og fint med oversættelsen af diverse indskrifter på klipperne i det gamle Persien.
  Nu mangler jeg bare at få læst Cæsars bog om Bor­ger­kri­gen, det må jeg gøre i min sommerferie.

  www.his­to­ri­ens­ver­den.dk
  Jeg har brugt meget tid til at udforske hjemmesiden på min tablet, specielt har jeg fået læst selve Ro­mer­rig­ets historie in­klu­si­ve den del af det, der handler om Egypten. Jeg har endnu ikke læst alt kil­de­ma­te­ri­a­let om Rom endnu, men det er rart, at der hele tiden kommer nye tekster på.
  Jeg har tilmeldt mig fjern­und­er­vis­ning om det gamle Rom og glæder mig til at komme i gang med det også.

  Jeg kan klart anbefale både www.his­to­ri­ens­ver­den.dk og bøgerne."