Privatabonnement


Alle kan læse en lille bid af de mange hi­sto­ris­ke tekster, som vi tilbyder her på His­to­ri­ens Verden. For at opnå fuld adgang til ma­te­ri­a­let, skal du have a­bon­ne­ment.
Et pri­vat­a­bon­ne­ment gælder for én husstand.

1 års a­bon­ne­ment: 249,-


Bestil adgang - klik her

Hvad får jeg?
Er du historieinteresseret og tegner a­bon­ne­ment på Hi­sto­ri­en Verden, får du adgang til en guldgrube af viden. I første omgang vores ver­dens­his­to­ri­e og artikelbase med flere tusinder siders tekst. Portalen bliver ugentligt op­da­te­ret med nye tekster, kilder og lydforedrag. End­vid­e­re får du også adgang til temaet Romernes Verden, som du finder under "Hi­sto­ris­ke Temaer" i menulinjen. Du kan vælge også at få adgang til de kommende temaer mod en merbetaling. Næste tema bliver Tidlig Moderne Verden, som kommer til at fokusere på perioden fra re­næss­anc­en og frem til be­gyn­del­sen af det 20. årh­undr­ed­es. Derud­over følger på et senere tids­punkt Mid­del­al­de­rens Verden.

BOGSERIEN - HIS­TO­RI­ENS VERDEN
Det Hi­sto­ris­ke Akademi har i 2011 lanceret en helt ny ver­dens­hi­sto­risk bogserie, His­to­ri­ens Verden, der tager fat på nogle af højdepunkterne i verdenshi­sto­ri­en med ud­gangs­punkt i vores portal. Der udkommer løbende nye bøger i serien, som du som abonnent på His­to­ri­ens­ver­den.dk kan købe til halv pris i forhold til den vejledende udsalgspris.

Kan jeg som privatperson få et prøv­ea­b­onn­em­ent?
For at holde administrationsomkostningerne nede, tilbydes prøve-abonnement kun til skoler og andre undervisningsinstitutioner. Derved kan vi tilbyde en billigere adgang til Historiens Verden for alle.